13.2.09

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου...

(...ποιος είναι ο πιο αναίσθητος;)


Η είδηση γνωστή: ΕΔΕ στο ΕΚΑΒ για το θάνατο 53χρονου

"Τη διεξαγωγή ένορκης διοικητικής εξέτασης διέταξε η διοίκηση του ΕΚΑΒ, μετά τις καταγγελίες εργαζομένων ότι ένας άνδρας πέθανε λόγω έλλειψης αναλώσιμων στον απινιδωτή του ασθενοφόρου που τον μετέφερε."

Και η απάντηση του υπουργού:

"Επιχείρηση πολιτικής εκμετάλλευσης του θλιβερού γεγονότος βάσει ατεκμηρίωτων στοιχείων, κατήγγειλε χθες ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος. «Ανεύθυνοι και ασυνείδητοι στο όνομα των όποιων δικών τους σκοπιμοτήτων, που θα ανακαλύψει η εισαγγελική έρευνα, εξέθεσαν και προσέβαλαν το δημόσιο σύστημα υγείας. Και θα τιμωρηθούν γι' αυτό» δήλωσε ο υπουργός Υγείας."
(Πηγή: Ελευθεροτυπία)

Πόσο δύσκολο είναι άραγε να καταλάβει ότι μιλάει για τον εαυτό του;


Ο κ. Αβραμόπουλος κατάφερε στα χρόνια που είναι υπουργός να καταστρέψει ότι είχε μείνει όρθιο στο Ε.Σ.Υ. με αποτέλεσμα σήμερα να κινδυνεύουν να ξεμείνουν τα ελληνικά νοσοκομεία από τα στοιχειώδη υλικά για την επιβίωση των ασθενών και ταυτόχρονα οι μεγαλύτερες επαρχιακές πόλεις να μην έχουν εφημερεύον νοσοκομείο ορισμένες ημέρες του μήνα. (Το τελευταίο ειδικά είναι κατόρθωμα, αν σκεφτεί κανείς ότι είχε τουλάχιστον 2 χρόνια για να λύσει το πρόβλημα, αλλά αυτός το ανέβαλε από εξάμηνο σε εξάμηνο.)

Ποιος λοιπόν εκθέτει και προσβάλλει το δημόσιο σύστημα υγείας;

Διαβάστε:
Αλλα υπέγραψε στη Σύμβαση, άλλα κατέθεσε στο νομοσχέδιο, άλλα στις τροπολογίες
Στον αέρα εφημερίες, εντατικές

Γ.

3.2.09

Αυτό είναι απειλή;

(Κακλαmoneys vs Τσίπρα)

Καλά του τα είπε ο Τσίπρας, αλλά η είδηση της ημέρας ήταν η δήλωση του Κακλαμάνη στα τελευταία δευτερόλεπτα του παρακάτω βίντεο:

Μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο...

(Για όσους βαριούνται ή δεν μπορούν να δουν το βίντεο, δήλωσε ότι θα ξαναείναι υποψήφιος για Δήμαρχος Αθηναίων.)

Αυτό να το εκλάβουμε ως απειλή;

Γ.

Υ.Γ. Ένα ενδιαφέρον κουίζ σχετικά με τις δηλώσεις του Κακλαmoney:

QUIZ: Δοκιμάστε τις γνώσεις σας…