11.1.09

Ασκληπιού και Σόλωνος

(Καλή χρονιά)

Ασκληπιού 14: η αστυνομία σε πλήρη δράση

Πραγματικά θα ήθελα να μπορούσα να ακούσω την άποψη του Ασκληπιού και του Σόλωνα για όσα πράττει η ΕΛ.ΑΣ. και η πολιτική της ηγεσία αυτές τις μέρες...

Και ένα μπράβο στα παιδιά που ήταν μέσα στην πολυκατοικία, που στο τέλος του παρακάτω βίντεο αποφασίζουν να βγουν όλοι μαζί για να συλληφθούν ώστε να μην αφήσουν τους πρώτους συλληφθέντες μόνους τους:Γ.

Υ.Γ.1 Όσοι ήμασταν στην πορεία της Παρασκευής αλλά και στους γύρω δρόμους μετά, είδαμε και ξέρουμε πολύ καλά ποιος προκάλεσε τα επεισόδια, ποιος περικύκλωσε τους διαδηλωτές που έφευγαν ειρηνικά από τα Προπύλαια, τους έκοψε την πορεία προς Ομόνοια και τους ανάγκασε να ανεβούν προς τη Σόλωνος, και ποιος έδερνε (με το γκλοπ κρατημένο ανάποδα) διαδηλωτές, περαστικούς, τραυματίες και ηλικιωμένους.

Υ.Γ.2 Ακολουθεί η φωτογραφία δύο από τους τρομοκρατημένους ΜΑΤατζήδες που πέταξαν την πρώτη χειροβομβίδα κρότου-λάμψης και τα πρώτα κατσαριδοκτόνα, όταν θεώρησαν ότι "κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα". Οι συγκεκριμένοι βρίσκονταν στο τέλος της σειράς και ήταν οι πιο εκτεθειμένοι. Όπως βλέπετε, ο τρόμος ξεχειλίζει από τα μπατζάκια τους. (Το αν αυτή είναι η σωστή στάση αστυνομικού εν υπηρεσία είναι βέβαια άλλο ανέκδοτο.)


Υ.Γ. 3 Και δύο φωτογραφίες από τον φετινό ΜΑΤαθώνιο:

Το μπουλούκι

(Άραγε η αντιασφυξιογόνος μάσκα βοηθάει;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου