17.4.13

«Ομάδα Αλήθειας» Νέας Δημοκρατίας, Χαλκείο με Πρωθυπουργική Σφραγίδα


Αν υπάρχει ένα περιοδικό που αξίζει αυτή τη στιγμή να διαβάζεις στην Ελλάδα, αυτό είναι το Unfollow. Αν δεν το διαβάζεις, χάνεις. Μαζί με τον Βαξεβάνη και 1-2 ακόμα, είναι οι μόνοι που ασκούν πραγματική δημοσιογραφία στην Ελλάδα και δεν κολώνουν να συγκρουστούν με τις αφανείς (αν και γνωστές) προσωπικότητες που έχουν την πραγματική εξουσία στη χώρα.

Το παρακάτω κείμενο είναι από τα πιο light των τελευταίων τευχών του Unfollow (σκάνδαλα να δουν τα μάτια σου). Το αναδημοσιεύω ως αντίδραση στην χθεσινή αισχρή επίθεση του Γ. Μουρούτη στον Πιτσιρίκο, κατά την οποία τον έβρισε και δημοσίευσε και το όνομά του (προφανώς ο κ. Μουρούτης παραμένει κάπου στην προεφηβική ηλικία), το οποίο όνομα απέκτησε παράνομα (όπως ο ίδιος ομολόγησε). Αλλά στην Τρικυβέρνηση, δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.


Καλό είναι σιγά σιγά να μαθαίνουμε ακριβώς ποιοι είναι αυτοί που ορίζουν το μέλλον μας και μας κουνάνε επιδεικτικά το δάχτυλο. Όταν καταλάβουμε πόσο μικροί είναι, ίσως και να μπορέσουμε να τους βάλουμε στη θέση που πραγματικά τους αξίζει.

Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για τη δική μας επιβίωση.

Γ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου