21.3.08

Μετονομασία


Με την ευκαιρία της εαρινής ισημερίας, αποφάσισα ότι ήρθε καιρός για μια αλλαγή στο blog. Αφού πλέον δεν είμαι στην Αγγλία, ο τίτλος του είναι λίγο άκυρος. Οι "Adventures in England" δεν τελείωσαν βέβαια, αλλά δεν αποτελούν και το κυρίως θέμα. Το δίλημμα μου ήταν αν θα έπρεπε να φτιάξω νέο blog, ή απλώς να μετονομάσω το παλιό. Προτίμησα τη δεύτερη λύση γιατί α) έτσι κι αλλιώς αρκετά κείμενα ήταν ήδη άσχετα, β) δεν ήθελα να μαραζώσει αυτό το blog (έχω δεθεί συναισθηματικά μαζί του) και γ) και το καινούριο το ίδιο ακριβώς layout θα είχε. Οπότε, έβαλα όλα τα σχετικά με την Αγγλία κείμενα υπό την ετικέτα Adventures in England και διάλεξα νέο όνομα, το εξής:

Ουζουλάνδη: μια στάση στο δρόμο του ειρηνικού πολεμιστή.

Ο τίτλος μπορεί να σας φανεί ψιλομυστήριος, ωστόσο οφείλω να διευκρινίσω ότι έχει καθαρά χιουμοριστική διάθεση. Βασίζεται σε δύο γεγονότα που ελάχιστοι φίλοι μου τα γνωρίζουν και τα δύο, άρα για τους περισσότερους θα παραμείνει μυστήριο.

Και έτσι πρέπει.

Γεράσιμος

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/3/08 13:06

    δεν ξερω, εμένα μ' άρεσε το παλιό περισσότερο. Ίσως επειδή είναι το όνομα που τα ξεκίνησε όλα .
    Απλό και σύνθετο. Τώρα ουζουλάνδη; τι ζιμπαμπουε χαος βλογ είναι αυτό;
    Απ΄ ένα σημείο και μετά τα ονόματα δεν συμβαδίζουν πάντα με αυτό που συμβολίζουν, το αντικείμενο , το προιόν μιας σκέψης κοκ αλλά ταιριάζουν με την ιδέα που είχαν ξεκινήσει αρχικώς.

    -λεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για αυτό προσπάθησα να διαλέξω έναν τίτλο που να ταιριάζει με την αρχική ιδέα του blog. Απλά πήγα λίγο πιο πίσω στο χρόνο. Εσύ ειδικά θα έπρεπε να θυμάσαι τι αντιπροσωπεύει η "Ουζουλάνδη". Πάντως και το σχόλιό σου περί Ζιμπάμπουε-χάος είναι μέσα στις ερμηνείες που θα ήθελα να δώσουν όσοι το διαβάσουν. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή