5.12.08

Η Greenpeace σας περιμένει στο Σύνταγμα

Στις 6 Δεκεμβρίου βρισκόμαστε όλοι στο Σύνταγμα για να πάρουμε μέρος στην Ημέρα Δράσης ενάντια στις Κλιματικές Αλλαγές!

Σε ολόκληρο τον κόσμο θα γίνουν εκδηλώσεις με στόχο να δείξουμε όλοι εμείς πως απαιτούμε από τους πολιτικούς μας να αναλάβουν δράση τώρα! Αυτές τις μέρες, διεξάγεται, στο Πόζναν της Πολωνίας, η συνδιάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τις Κλιματικές Αλλαγές.

Πάρτε κι εσείς μέρος στην Ημέρα Δράσης ενάντια στις κλιματικές αλλαγές!

Τι μπορείτε να κάνετε:

- Αν μένετε στην Αττική, ελάτε στο Σύνταγμα το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου στις 12 η ώρα και ενώστε τη φωνή σας με οργανώσεις, φορείς και πολίτες που θα βρεθούν εκεί. Η Greenpeace θα ενημερώσει τους πολίτες για την εξοικονόμηση ενέργειας ώστε να αναλάβουν και ουσιαστικά δράση για το κλίμα, όλο το χρόνο.

- Αν μένετε εκτός Αττικής, μπορείτε να μπείτε το www.stopclimatechange.gr για να μάθετε περισσότερα για τις κλιματικές αλλαγές και την εξοικονόμηση ενέργειας για να πάρετε ουσιαστικό μέρος στις δράσεις για τις κλιματικές αλλαγές. Aνεβάστε μια φωτογραφία σας και πάρτε μέρος στη δράση που κάνουν χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο για να πούμε στους ηγέτες μας πως τους παρακολουθούμε. Εμείς θα προβάλουμε τις φωτογραφίες στη συνδιάσκεψη του ΟΗΕ για τις κλιματικές αλλαγές που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Πόζναν. Πρέπει να πούμε στους ηγέτες μας πως απαιτούμε να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα για να μας προστατεύουν από τις κλιματικές αλλαγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου